Despre noi | ArtPeisaj - Art Peisaj Suceava, Amenajari exterioare, amenajari gradini
Despre noi

Firma Artpeisaj a luat ființă în anul 2004 în Suceava și activează în domeniul arhitecturii peisagere, amenajării și întreținerii de spații verzi. În cei peste 10 ani de activitate am realizat lucrări de proiectare, amenajare și întreținere de grădini particulare și spații publice, înființare și întreținere peluze, împăduriri, dar și de proiectare și implementare de sisteme de irigații automatizate, sisteme de iluminat și fântâni arteziene atât pe teritoriul județului Suceava, cât și în alte județe din țară.

Deasemenea, comercializăm o gamă largă de produse aferente acestor tipuri de activități: plante ornamentale, accesorii pentru grădină, scoarță decorativă, pământ pentru plante, materiale pentru sisteme de irigații.

Echipa noastră, formată din specialiști în domeniu, vă va oferi soluții eficiente și personalizate, pentru proiectarea și amenajarea grădinii sau a spațiului dumneavoastră cu un raport calitate-preț avantajos.

Apelând la serviciile noastre, veți beneficia și de consultanță, informații și sfaturi specializate de întreținere a grădinilor dumneavoastră sau pentru soluționarea eventualelor probleme apărute în cadrul acestora.

În activitățile pe care le desfășurăm folosim metode, utilaje și tehnologii moderne de realizare a lucrărilor necesare obținerii celor mai performante rezultate și a unor amenajări peisagistice care să mulțumească preferințele oricărui client.

Pentru informații suplimentare în legătură cu serviciile noastre și despre cum puteți beneficia de acestea, vă rugăm să ne contactați.

Call Now Button0787 743 601