Proiectare peisagistică | ArtPeisaj - Art Peisaj Suceava, Amenajari exterioare, amenajari gradini
Proiectare peisagistică

Proiectare peisagistică. Proiectare sisteme de iluminat moderne. Proiectare sisteme de irigații moderne

Activitatea de proiectare peisagistică este una complexă: aceasta presupune îmbinarea cunoștințelor dintr-o gamă vastă de domenii precum arhitectura, construcțiile, horticultura, ecologia, istoria artelor și a grădinilor sau designul, dar nu numai. Toate acestea, îmbinate și cu un simț estetic al celui care execută această activitate, vor contribui la realizarea unei soluții potrivite fiecărui client și pentru fiecare tip de spațiu care se vrea a fi proiectat și amenajat peisagistic.
Firma noastră vă oferă servicii de proiectare peisagistică 2D și 3D, în softuri de specialitate, a mai multor tipuri de spații verzi și de amenajări, printre care:

    • Grădini private (în diverse stiluri)
    • Parcuri urbane
    • Scuaruri
    • Reamenajare sau restaurare a unor grădini, parcuri sau a altor tipuri de spații verzi deja existente

.

Proiectarea peisagistică modernă (computerizată) oferă avantajul că soluțiile de proiect propuse pot fi vizualizate de clienți înainte de a fi puse în practică, aceștia putând astfel să anticipeze modul în care va arăta spațiul amenajat ulterior. Un alt beneficiu al proiectării peisagistice este acela că oferă și estimări economice de amenajare realiste – realizarea unui proiect de către specialiști în domeniu vă pot oferi soluții de realizare a acestuia avantajoase din punct de vedere economic. Apelarea la serviciile de proiectare și amenajare peisagistică oferite de specialiști vă pot asigura realizarea unei amenajări sustenabile și eficiente din punct de vedere practic, dar și al plantelor folosite.
Pe lângă activitatea de proiectare peisagistică, oferim și servicii de proiectare a sistemelor de iluminat moderne, dar și a sistemelor de irigații automatizate.

Call Now Button0787 743 601